Zubní ordinace BHL dent sro
ZDRAVOTNICTVÍ

Zubní ordinace BHL dent sro
Navigovat Navigovat Facebook

Sokolská 5, Olomouc


Telefon: +420774287367
E-mail: info@bhl-dent.cz
Web: www.bhl-dent.cz

Zubní ordinace poskytuje komplexní služby v oblastech esteticky, preventivní péče, protetické stomatologie, paradontologie, stomatochirurgie a radiodiagnostiky. Zubní ordinace má dlouhodobou historii a s novým odborným týmem se snažíme vybudovat pracoviště, které nabídne pacientům služby přesahující rámec standardní stomatologické péče v České republice a na Slovensku. Odborný tým se snaží poskytnou širší záběr výkonů a proto spolupracujeme s nasmlouvanými specialisty. Naše služby využívají nejen pacienti z Olomouce a jeho blízkého okolí, ale po domluvě poskytujeme péči všem zájemcům z celé České republiky.

Uvědomujeme si, že strach z návštěvy zubního lékaře patří mezi nepříjemné zážitky. U nás se snažíme o něco jiného. Naše zákroky provádíme v místním znecitlivění, abych předešli bolestem při ošetřování. Používáme tu nejmodernější technologii a k chrupu našich zákazníků opravdu přistupujeme individuálně, přesně tak, jako by šlo o náš chrup vlastní.

Zuby narostou pouze dvakrát za život a proto klademe důraz především na prevenci a málo invazivní postupy léčby.

Akutní stavy nebo bolení zubů:

V rámci ošetřování našich pacientů při vzniklých akutních bolestivých stavů je možné akutní ošetření ve vybraných hodinách a to od 7.15 do 7.45 hod
a dále po konzultaci s ošetřujícím lékařem na tel. čísle:

+420 774 287 367 || +420 777 287 351
Bolestivé stavy jsou různé a naše pacienty prosíme o zavolání ke konzultaci stavu.

Mimo ordinační hodiny zubní ordinace a nemožnost ošetřit v naší ordinaci po pracovní době je v akutních případech možné využít lékařské služby první pomoci (LSPP) ve Fakultní nemocnici v Olomouci.

LSPP najdete v areálu Fakultní nemocnice na Klinice ústní, čelistní a obličejové chirurgie (budova „H“)

+420 774 287 367
+420 777 287 331