Salon Face Lucie (kosmetika)
SLUŽBY S SEBOU

Salon Face Lucie (kosmetika)
Navigovat Navigovat Facebook Instagram

Masarykova 31, Olomouc


Telefon: +420739088072
E-mail: lucka.cundrlova@gmail.com
Web: www.jsemzolomouce.cz/facesalon

Díky praxi na kožní klinice a díky teď již dvacetileté praxi v oboru dermatologie a kosmetiky vám můžu vyřešit například:

Pigmentace – Jsme zastánci zdravé pokožky..vyhýbám se používání agresivní chemie, která pokožku bělí a poškozuje, místo toho doporučujeme účinnou strategii a péči, která efektivně cílí na nadměrnou pigmentaci, ať už je hormonálního původu, jaterního, či vlivem slunečního záření.

Omlazování - To nejdůležitější, co svým klientům můžu předat kromě salónní péče, je naučit je, jak se o svoji pleť mají starat doma a tím předcházet vzniku vrásek, alfou a omegou je čištění pleti vhodnou kosmetikou.. domácí péči a správnou kombinací dokážeš neuvěřitelné..

Akné - Jeden z největších mýtů je, že aknózní pleť nepotřebuje hydratovat, protože už mastná je. Aknózní pleť je nevyrovnaná a někdy je nutné problém akné řešit i s kožní lékařkou, to pak jsou výsledky pokroku viditelné nejvíce – rozzářená a hydratovaná pokožka bez zanícení a loupání.

To vše se značkou:

MEDIK8- produkty této Britské značky jsou výsledkem dlouholetých vědeckých výzkumů, s patentovanými účinnými látky a s žádnou chemií, parabeny či konzervanty.. dále : ANNA BRANDEJS pleťová kosmetika té nejvyšší kvality..ty nejnovější trendy a nejlepší doplňky stravy,co znám
ALCINA - profesionální značka, která své produkty vyvíjí s ohledem na individuální potřeby všech typů pleti a nabízí kompletní sortiment pleťové, vlasové a dekorativní kosmetiky.

moje služby:

Kompletní ošetření pleti je u mě luxusní záležitost.. relax a pohoda v zimě na vyhřátém lehátku a pod měkoučkou voňavou dekou..a v létě? příjemný chládek.. Ošetření při relaxační hudbě a velmi individuální přístup.. ultrazvuková špachtle,
radiofrekvenční nebo-li liftingový přístroj pro zpevnění
masáž obličeje,krku i dekoltu
masky ,depilace a barvení atd atd