The Ples 2020


21.2.2020 19:00 - 22.2.2020 01:00
The Ples 2020
Regionální centrum (RCO)
Navigovat Navigovat
Chcete si užít opravdu taneční ples? Potom právě pro Vás je tu 3. ročník olomouckého tradičního The Ples v maskách, který opět nabídne skvělý hudební program, úžasnou gastronomii i bohatý doprovodný program. The Ples se bude konat v luxusním prostředí Regionálního centra Olomouc (RCO) v sobotu 21. února 2020.

Během večera plného překvapení se můžete těšit na poutavý a unikátní doprovodný program:

K tanci a poslechu zahraje Rozhlasový Big Band Gustava Broma i latino-americká kapela Dos Cubanas, díky kterým zažijete neopakovatelné zážitky plné hudby a tance. To však není zdaleka vše, co pro vás máme přichystáno!

U vstupu do Regionálního centra Olomouc, ve kterém se The Ples bude konat, vás přivítají šikovní žongléři, chůdaři a budete moci spatřit také unikátní ohnivou show.

Sourozenecké duo Daniel a Barbora Borůvkovi jsou v současnosti juniorští favorité ve standartních i latinsko-amerických tancích. Šampioni z Mistrovství ČR ve standardních tancích se ujmou úvodních tanečních vystoupení.

Úspěšný tanečník a dvojnásobný vítěz soutěže Stardance, Jan Onder, vám společně se svou taneční partnerkou, herečkou Danou Batulkovou, předvedou působivé a energické taneční vystoupení.

Taneční mistr Jan Halíř, který je známý díky taneční soutěži Stardance, vás pod záštitou svého tanečního studia Taneční studio Mango - Jan Halíř naučí základní taneční kroky rytmické salsy přímo na The Ples.

Známá česká návrhářka Sandra Švédová Design odprezentuje v rámci večera svou autorskou kolekci šatů originálním způsobem. Její modely vynesly například modelka a moderátorka Nikol Švantnerová nebo Monika Leová.

V rámci The Plesu vystoupí také Smíšený komorní sbor Ateneo Univerzity Palackého v Olomouci. Repertoár sboru je velmi rozsáhlý. Máte se tedy rozhodně na co těšit!

Na The Ples nebude chybět ani taneční vystoupení Moravské divadlo Olomouc, které nabídne velkolepou podívanou. Z profesionálního vystoupení vás bude přecházet zrak.

Během celého večera pro vás budou připraveny masopustní speciality, a k tomu perfektně hodící se drinky. Na své si přijdou i milovníci českého tekutého chleba a vynikajícího vína, bez kterých se olomoucký The ples neobejde.
- O nealkoholický pitný režim bude postaráno díky Pepsi CZ a jejich osvěžujícím nápojům.
- Díky Pilsner Urquell si budete na The Plese moci vychutnat to nejlepší pivo, jakým orosená „Plzeň“ bezpochyby je.
- Odborník na víno firmy Avitis - Víno a distribuce. Evžen Pírek doveze vína ze 6 nejlepších moravských vinařství a jeden bonus z Rakouska. Na The Plese představí exkluzivní vína z Vinařství SONBERK, které získalo mnoho ocenění, včetně nejlepšího vína světa!
- Odborník na whisk(e)y, ambasador značky Chivas Regal Zdeněk Kortiš z The BLACK STUFF Irish Pub & Whisky Bar přiveze na The Ples jedinečný Chivas Regal The Icon, absolutní symbol luxusu té nejvyšší kvality. A řekne nám zajímavosti ze světa whisk(e)y.
- Tomáš Duda z Cuban Cocktail bar Osa vám předá zajímavé informace ze světa míchaných alkoholických nápojů a nabídne i výběr rumů, jako je Pacto Navio a spoustu dalšího.

Nezapomenutelný gastronomický zážitek je zcela zaručen!

Na originálním The Ples budete mít také možnost vyfotografovat se společně se svými nejbližšími ve fotobudce, kterou poskytne uznávaný fotograf Lukáš Navara. Uchováte si tak památku na tento jedinečný večer plný zábavy, hudby a výborného jídla.

Na The Ples nebude chybět také tombola, ve které můžete vyhrát hodnotné ceny! Mezi výhrami najdete i takové skvosty, jako je zájezd dle vlastního výběru, obraz z galerie a další.

Více o akci se dozvíte na www.theples.cz
Lístky jsou již v prodeji na eshopu www.theples.cz/vstupenky
Sdílel:
Alexander Ivanov

Podobné události