Plavecký stadion
ZÁBAVA

Plavecký stadion
Navigovat Navigovat Facebook

Legionářská 1090/11, Olomouc


Telefon: 585 427 208
E-mail: info@bazen-olomouc.cz
Web: www.bazen-olomouc.cz/

V areálu Plaveckého stadionu se nachází krytý plavecký bazén 50 x 20m s největší hloubkou 5m, sauna, parní kabiny, 77m tobogán, whirpool, nově rekonstruovaný venkovní nerezový bazén 50x20, 40m, dětský bazén, venkovní rozlehlé brodítko s atrakcemi, beach volejbal a další.
Nabízené služby: Plavání pro zdraví a kondici pro zájemce od 10 let,

Plavecký výcvik pro dospělé neplavce, Kondiční plavání pod vedením trenéra, pronájem vodní plochy a plavání pro veřejnost.
Aktuální rozpis plavání naleznete na našich webových stránkách: http://www.olterm.cz/plavecky-bazen/rozpis-plavani
Ceník služeb naleznete zde: http://www.olterm.cz/plavecky-bazen/cenik-sluzeb

Aquacentrum Delfínek
Vodní zóna Aquacentra Delfínek je vybavena bazénkem 6 x 4 x 1,20m o teplotě vody 28°C – 32°C pro plavání rodičů s dětmi, vanou o rozměrech 1,65 x 0,65 x 0,5m o teplotě vody 32°C – 36°C pro individuální plavání kojenců, prohřívárnou a dalšími odpočinkovými prostory.

Nabízené služby: Individuální plavání ve vaně pro děti od dokončeného 3. měsíce, Základní a pokračovací kurzy plavání kojenců a batolat, Plavecký výcvik pro děti od 4 let, Zdokonalovací plavecký výcvik A+ pro školáky od 6 let, Aquaerobic.

Fitness centrum Delfínku je vybaveno cvičebním sálem pro kondiční cvičení o rozloze 100m2 s vyvýšeným pódiem pro cvičitelku, pro zákazníky je k dispozici cvičební náčiní a nářadí: stupínky na stepaerobic případně posilování, pěnové podložky pro cvičení na zemi, podložky na power jógu, jednoruční činky, velké míče – gymbaly, overbaly, různé typy gum, posilovací tyče a soubor pomůcek pro cvičení dětí s rodiči.

Nabízené služby - kondiční cvičení dle aktuální nabídky: pilates, aquaerobic, cvičení dětí s rodiči, cvičení na velkém míči, stepaerobic, power step, posilování na stepech, posilování.