RESTAURACE

Restaurace U Macků
B.Dvorského 32, Olomouc

Út 23.4.
Fazolová s tymiánem
1. Hlavní chod: Vepřové líčka na slanině, šťouchaný brambor(1,3,9)
2. Bramborák plněný pikantní masovou směsí(1,3,7,9)

St 24.4.
Frankfurtská(1,7,9)
1. Hlavní chod: Hovězí po cikánsku, jasmínová rýže(1,3,9)
2. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, cibulka(1,3,7)

Čt 25.4.
Polévka: Houbová s bazalkou(1)
1. Hlavní chod: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík(1,3,7,9)
2. Vepřová smažená kapsa, bramborová kaše(1,3,7)

Pá 26.4.
Hovězí vývar s krupicovým kapáním(1,3,7,9)
1. Hlavní chod: Kuřecí prsíčko ve vinném těstíčku, šťouchaný brambor(1,3,7)
2. Hodolanská omáčka, chléb(1,3,7)