RESTAURACE

Restaurace U Macků
B.Dvorského 32, Olomouc

Út 19.2.
Valašská kyselice(1,3,7,10)
1. Hlavní chod: Hovězí líčka na víně, špecle(3,9,12)
2. Kuřecí steak s nivovou omáčkou, krokety(1,7)

St 20.2.
Minestrone(1,7,9)
1. Hlavní chod: Vepřový závitek plněný párkem a kyselým zelím, šťouchaný brambor(1,9)
2. Jelení plec na smetaně, houskový knedlík(1,3,7,9)

Čt 21.2.
Boršč(1,7,9)
1. Hlavní chod: Vepřová sekaná, bramborová kaše, okurek(1,3,7)
2. Hovězí znojemská pečeně, jasmínová rýže(1,9,10)

Pá 22.2.
Zvěřinový vývar s těstovinou(1,3,7,9)
1. Hlavní chod: Plovdivské maso, těstoviny(1,3,7,9)
2. Smažené tvarůžky v pivním těstíčku, vařené brambory s máslem(1,3,7)