Srdečně Vás zveme na naše steakové dny, které u nás proběhnou ve dnech od 26.12 do 31.12. .
Podávat se bude převážně oblíbené hovězí maso, kde jsme pro Vás letos pilovali tajemství suchého zrání nebo-li staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách a je pro chuť klíčové.
Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost a především trpělivost.
Výsledek ovšem stojí za to!
Těšit se tak můžete na vyzralý nízký roštěnec, vysoký roštěnec, svíčkovou, jelení, kachní aj.
Samozřejmě tohle skvělé jídlo bude doplněno o různé druhy omáček, příloh a chutí.
Těšíme se na Vás,
Tým U Macků
Podávat se bude převážně oblíbené hovězí maso, kde jsme pro Vás letos pilovali tajemství suchého zrání nebo-li staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách a je pro chuť klíčové.
Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost a především trpělivost.
Výsledek ovšem stojí za to!
Těšit se tak můžete na vyzralý nízký roštěnec, vysoký roštěnec, svíčkovou, jelení, kachní aj.
Samozřejmě tohle skvělé jídlo bude doplněno o různé druhy omáček, příloh a chutí.
Těšíme se na Vás,
Tým U Macků

