Restaurace Pod Lipami je nově přejmenovaná na GRILL PUB Pod Lipami a to z důvodu grilu na dřevěné uhlí uvnitř restaurace. V září 2015 jsme zrekonstruovali a nově otevřeli.
Chceme lidem nabízet příjemné prostředí, osobní přístup a především servírovat kvalitní jídlo.
Já, Zdeněk Svoboda, šéfkuchař a majitel si velmi zakládám na dobrém jídle. Mám rád všechny kuchyně a všechny různé přípravy jídel, ale připravím Vám jen to, za čím si opravdu stojím.
Začal jsem dělat domácí hamburgery, protože kombinace čerstvě namletého a dobře dochuceného masa v čerstvě upečené housce je opravdu skvělé jídlo, ale musí tam být ta kvalita, čerstvost a cit. V létě jsem burgery připravoval na grilu a chuť ještě vzrostla, pak jsem griloval i vyzrálé steaky a zeleninu aj. a ta chuť mě natolik pohltila, že jsem se rozhodl, že musím s grilováním pokračovat i přes zimu.
No a je to tu. Léto uběhlo a je říjen 2015 a já griluji uvnitř restaurace. Jsem pyšný na to, že jsem se odhodlal, zariskoval a šel jsem do toho. Myslím do toho všeho. Nejdříve ve 23 letech, převzal hospodu, která nebyla v moc dobrém stavu, zvednout jídla, rozjet zahrádku a všechno kolem, co člověk z jiného oboru ani nevidí a nakonec mít pěknou útulnou restauraci s grilem.
Teď bych si ještě přál, aby se mezi Vás, mé hosty, dostala tato informace a přišli jste a zkusili.
Těším se na Vás společně s celým kolektivem.