|
Kulajda se žampiony a vejci k menu 30/50 |
|
1. |
Hlavní jídla: |
|
2. |
Grilovaný čerstvý filet z lososa 150g brokolice a květák na másle, jemná gorgonzolová omáčka, opečené brambory s jarní cibulkou a pažitkou (BEZ LEPKU) |
229 Kč |
3. |
Phad thai 300g – kuřecí maso, rýžové nudle, zelenina, arašídy, klíčky, jarní cibulka, limeta, špetka chilli (BEZ LEPKU) |
199 Kč |
4. |
Pomalu pečené hovězí 150g ve vlastní šťávě, restované fazolky se slaninou, šťouchané brambory |
195 Kč |
5. |
Smažená kuřecí kapsa 140g plněná šunkou a čedarem, šťouchané brambory |
189 Kč |
6. |
TIP ŠÉFKUCHAŘE PRO TENTO TÝDEN: (můžete objednávat po celý den) KŮZLEČÍ KOLÍNKO Pomalu pečené kolínko na kořenové zelenině a burgundském víně, perličková cibulka, nakládaná řepa, smažené Bystročické zelí, brambůrky grenaille |
389 Kč |
7. |
BIZONÍ BURGER 200g Máslová brioška, grilované mleté bizoní maso, bylinková gorgonzola, smažené Bystročické zelí, brusinková majo |
389 Kč |